Bedrijfshulpverlening (BHV)

bhv

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Bedrijfshulpverlening (BHV) incl. AED 4.0 sterren - 31 beoordelingen.

Waarom bedrijfshulpverlening?

Een bedrijfshulpverlener (BHV’er) is opgeleid om in geval van nood de werknemers en bezoekers in veiligheid te brengen. Zo weet een BHV’er hoe hij mensen uit een brandend gebouw moet krijgen en hoe hij bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. Een BHV’er kan bijvoorbeeld mensen reanimeren en verbanden aanleggen.

 

Verplichtingen bedrijfshulpverlening

In de Arbowet is opgenomen dat bedrijven verplicht zijn om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Iedere werkgever is verplicht adequate bedrijfshulpverlening te organiseren en in dit kader één of meer BHV'ers aan te wijzen. Bij het bepalen van de manier van bedrijfshulpverlening of het aantal BHV’ers moet men wel rekening houden met de grootte van het bedrijf en de risico’s die er spelen. De directeur/eigenaar van een bedrijf mag zelf ook als BHV’er optreden. Wel is het van belang dat iemand anders de taken over kan nemen als de directeur afwezig is.Raadpleeg http://www.arboportaal.nl/onderwerpen/bedrijfshulpverlening voor meer informatie.

 

Opleiding en uitrusting

Als het bedrijf BHV’ers aanstelt, moet ervoor gezorgd worden dat zij beschikken over een goede opleiding en uitrusting om hun taken goed uit te voeren. Bedrijven moeten naast het nemen van maatregelen ook contacten onderhouden met de desbetreffende externe hulpverleningsorganisaties wanneer er zich een ongeval voordoet.

Chubb Fire & Security biedt oplossing op het gebied van brandveiligheid en toegangsbeveiliging. Bedrijfshulpverlening is een belangrijke schakel in de veiligheidsketen. Als een van de oudste opleiders heeft Chubb Training & Consultancy een solide opleidingsgebouw ontwikkeld. De belangrijkste daarvan bieden wij zowel in company als in open inschrijving aan. Die laatste categorie bestaat uit:

 

Kunnen wij u helpen?

088 112 40 00

Vraag naar de afdeling 'Chubb Training en Consultancy'

Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partner BHV.nl

bhv

Chubb Training & Consultancy en BHV.nl partners op het gebied van open cursussen

Gebruikersvoorwaarden | Algemene leveringsvoorwaarden | Leverings- en betalingsvoorwaarden | Sitemap | Nieuwsarchief | Disclaimer

Copyright © 2016 Chubb Training & Consultancy. Alle rechten voorbehouden. KvK: 33257455 | BTW: NL003605024B01 | Papendorpseweg 83, 3528 BJ Utrecht | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bhv-opleidingscentra.nl is onderdeel van Chubb Fire & Security B.V. 

Volg Chubb Fire & Security op Twitter!
Volg Chubb Fire & Security op Facebook!
Volg Chubb Fire & Security op Linkedin!
Volg Chubb Fire & Security op Youtube!