Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegrond

Omschrijving

Ontruimingsplattegronden zijn plattegrondtekeningen van een gebouw waarop is aangegeven waar u zich bevindt, wat de benamingen zijn van de ruimten en waar de vluchtwegen zich bevinden. Tevens wordt met pictogrammen aangegeven waar de brandbestrijdingsmiddelen en andere relevante installaties zijn geplaatst. Onze ontruimingsplattegronden, ook wel vluchtroutetekeningen genoemd, voldoen aan de richtlijnen volgens NEN1414 met pictogrammen uit de NEN 7010.

 

Aanpak

Voor de uitvoering van de opdracht dienen wij toegang tot alle ruimten binnen uw bedrijf te krijgen. Bij de ontwikkeling van een ontruimingsplattegrond voor uw gebouw nemen wij de volgende stappen:

  1. Inventarisatie van de vluchtwegen, brandblus- en BHV-middelen;
  2. Ontwikkeling van een conceptversie van de ontruimingsplattegrond;
  3. Gebruikerstest van de conceptversie;
  4. Oplevering van de definitieve ontruimingsplattegrond.

Al deze stappen worden uitgevoerd door een consultant. Bij stap 4 moet u denken aan een ontruiming, uit te voeren door uw BHV’ers. De snelheid waarmee zij een vluchtroute of andere elementen van de plattegrond in uw gebouw kunnen vinden of aanwijzen, is voldoende indicatie van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de ontruimingsplattegrond.

 

Eindproduct

De ontruimingsplattegronden worden geleverd als een kleurenprint in A3-formaat, desgewenst met een aluminium klemlijst (meerprijs). Er zijn diverse andere uitvoeringen leverbaar.

 

Interesse?

Gelieve contact met ons opnemen voor meer informatie en/of een offerte.

Kunnen wij u helpen?

088 112 40 00

Vraag naar de afdeling 'Chubb Training en Consultancy'

Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruikersvoorwaarden | Algemene leveringsvoorwaarden | Leverings- en betalingsvoorwaarden | Sitemap | Nieuwsarchief | Disclaimer

Copyright © 2016 Chubb Training & Consultancy. Alle rechten voorbehouden. KvK: 33257455 | BTW: NL003605024B01 | Papendorpseweg 83, 3528 BJ Utrecht | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bhv-opleidingscentra.nl is onderdeel van Chubb Fire & Security B.V. 

Volg Chubb Fire & Security op Twitter!
Volg Chubb Fire & Security op Facebook!
Volg Chubb Fire & Security op Linkedin!
Volg Chubb Fire & Security op Youtube!