Crisismanagement Basistraining

Crisismanagement

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Crisismanagement Basistraining 3.3 sterren - 3 beoordelingen.

Voor wie?

Voor een crisismanagementteam (CMT) dat nog niet eerder samen heeft getraind of waarvan een belangrijk deel van de leden onlangs is toegetreden, is van belang te leren hoe het als team tot besluiten komt en prioriteiten stelt in een crisissituatie.

Leerdoelen

Aan het einde van de cursus kunnen de deelnemers:

  • Uitleggen wat de rol van het team en hun eigen rol behelst en zich deze toe-eigenen;
  • Methodisch vergaderen, besluiten nemen, intern en extern communiceren en optreden na een alarmering en tijdens een inzet; e.e.a. conform het crisismanagementplan.

Aanpak

Wij geloven dat je het beste leert door te doen. Daarom werken wij met cases, het delen van ervaringen en praktijkvoorbeelden en ondersteunen dat waar nodig met het behandelen van principes en modellen. Door de koppeling te maken tussen theorie en praktijk kunnen de deelnemers zich de stof snel eigen maken worden en in oefeningen uitvoeren.

Met een nieuw CMT trainen wij gedurende één dagdeel waarin we aan de hand van praktische werkvormen verschillende thema’s behandelen, en sluiten af met een oefening. Wij adviseren dit team om na een half jaar de scenariotraining te volgen en dat vervolgens jaarlijks te herhalen.

Certificering

Deelnemers die met inzet aan de gehele training hebben deelgenomen ontvangen het certificaat van deelname.

 

Overige

Duur 1 dagdeel
Groepsgrootte Mininimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
Niveau
Voor een nieuw CMT
Locatie Volgens afspraak
Datum Volgens afspraak
Lestijden Tijdens kantooruren
Interesse? Neem contact met ons op!

Kunnen wij u helpen?

088 112 40 00

Vraag naar de afdeling 'Chubb Training en Consultancy'

Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruikersvoorwaarden | Algemene leveringsvoorwaarden | Leverings- en betalingsvoorwaarden | Sitemap | Nieuwsarchief | Disclaimer

Copyright © 2016 Chubb Training & Consultancy. Alle rechten voorbehouden. KvK: 33257455 | BTW: NL003605024B01 | Papendorpseweg 83, 3528 BJ Utrecht | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bhv-opleidingscentra.nl is onderdeel van Chubb Fire & Security B.V. 

Volg Chubb Fire & Security op Twitter!
Volg Chubb Fire & Security op Facebook!
Volg Chubb Fire & Security op Linkedin!
Volg Chubb Fire & Security op Youtube!