Samen naar een veilige toekomst!

Chubb Fire & Security wil voorop lopen op het gebied van beveiliging. Beveiliging is maatwerk: op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij een effectieve en efficiënte veiligheidsoplossing. Dat is steeds een combinatie van de beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Zo willen wij bijdragen aan uw veiligheidsorganisatie, beter gezegd: aan de veiligheid van uw collega’s, uw gasten en uzelf. Bedrijfshulpverlening (BHV) is altijd een onderdeel van de veiligheidsorganisatie. Wij bieden een cluster van diensten en producten rond dat thema. Een hele reeks opleidingen, adviesdiensten en middelen.

Cursusplaatsen door heel Nederland

Cursusplaatsen door heel Nederland

Een van de redenen om de samenwerking met BHV.NL aan te gaan was dat wij u nu landelijke dekking van onze cursussen kunnen aanbieden.
Voor de cursus BHV Herhaling geldt: u kunt altijd binnen een maand een cursus bij u in de buurt volgen!

Hoofd BHV

Nieuw: Hoofd BHV incl. Preventiemedewerker

Deze cursus is uitermate geschikt voor personen die de functie van Hoofd BHV uitoefenen of zich daarop voorbereiden. In deze cursus wordt onder andere aandacht te bestedd aan risicoanalyse, beheersmaatregelen, noodscenario’s, ontwerp van de bedrijfsnoodorganisatie, implementatie en borging van het beleid en communicatie met diverse partijen. Voor meer informatie zie de cursusbeschrijving Hoofd BHV

Voor de Zorgsector

Voor de Zorgsector

Chubb verzorgt voor een aantal zorgorganisaties jaarlijks de Herhalingscursus BHV. De opzet is dat onze trainingen (BHV-Herhaling) worden uitgevoerd volgens een vast, zorgvuldig samengesteld en met de klant besproken programma en daarbij behorende randvoorwaarden.

Het lesplan is modulair opgezet en biedt dus de mogelijkheid om te voldoen aan speciale wensen, bijvoorbeeld door een module te vervangen door een andere. Wij laten de individuele modules echter in tact.

 

Lees meer: Voor de Zorgsector

Coördinator BHV

Nieuw: Coördinator BHV

Door de omvang en/of complexiteit van bepaalde organisaties is het voor het Hoofd BHV een onmogelijke opgave om aan alle taken zelf invulling te geven. Met de inzet van Coördinatoren BHV bent u verzekerd van een betrouwbare BHV-organisatie per vestiging of afdeling. De Coördinator BHV zorgt voor het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening en stuurt tevens de ploegleiders aan. Er is een basis- en een herhalingscursus. Lees meer in de cursusbeschrijvingen Basis Coördinator BHV en Herhaling Coördinator BHV

Samenwerking met BHV.NL

Samenwerking met BHV.NL

Chubb Fire & Security en BHV.NL bundelen hun krachten
Twee belangrijke spelers op de markt voor Bedrijfshulpverlening, Chubb Fire & Security en BHV.NL bundelen hun krachten! Chubb Fire & Security en BHV.NL, beiden al jarenlang actief op het gebied van training en consultancy voor bedrijfshulpverlening en veiligheid, zijn een samenwerking aangegaan op het onderdeel ‘individuele veiligheidscursussen’. Bart de Wildt, Algemeen Directeur van Chubb Fire & Security: “De markt voor veiligheids-trainingen ontwikkelt zich snel en klantwensen veranderen. Dit vraagt om schaalvergroting en vernieuwing van marketing- en verkoopmethoden. In BHV.NL hebben wij de partij gevonden om dit te kunnen realiseren.” Henry Harmsen van der Vliet, directeur BHV.NL: “Deze samenwerking biedt beide organisaties klantvoordelen. Gezamenlijk bieden we een omvangrijke cursuskalender en met een 60-tal trainingslocaties een intensieve regionale spreiding voor het volgen van de aangeboden cursussen.”

Lees meer: Samenwerking met BHV.NL

BHV-cyclus

BHV Cyclus

De BHV-cyclus bestaat uit de volgende stappen:

  1. het inventariseren en evalueren van de risico’s,
  2. een organisatie ontwerpen met mensen, procedures en voorzieningen,
  3. BHV’ers op te leiden en te oefenen,
  4. hierover met alle betrokkenen voortdurend te communiceren en in verbinding te blijven,
  5. en ten slotte door de voorgaande stappen te evalueren en periodiek opnieuw de risico’s te bekijken, waarmee de cirkel rond is.

Wij zien het opleiden en oefenen van BHV’ers als onderdeel van de BHV-cyclus, niet als geïsoleerde gebeurtenis die vooral als verplichting wordt ervaren. Tenslotte gaat het om de veiligheid van uw organisatie en alle gebruikers – medewerkers en gasten – van uw vestigingen, niet alleen om het voldoen aan wet- en regelgeving. In de figuur hieronder geven wij de cyclus weer en werken deze in het vervolg nader uit.

Lees meer over BHV-Cyclus >>>

Kunnen wij u helpen?

088 112 40 00

Vraag naar de afdeling 'Chubb Training en Consultancy'

Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruikersvoorwaarden | Algemene leveringsvoorwaarden | Leverings- en betalingsvoorwaarden | Sitemap | Nieuwsarchief | Disclaimer

Copyright © 2016 Chubb Training & Consultancy. Alle rechten voorbehouden. KvK: 33257455 | BTW: NL003605024B01 | Papendorpseweg 83, 3528 BJ Utrecht | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bhv-opleidingscentra.nl is onderdeel van Chubb Fire & Security B.V. 

Volg Chubb Fire & Security op Twitter!
Volg Chubb Fire & Security op Facebook!
Volg Chubb Fire & Security op Linkedin!
Volg Chubb Fire & Security op Youtube!