Voor de Zorgsector

Chubb verzorgt voor een aantal zorgorganisaties jaarlijks de Herhalingscursus BHV. De opzet is dat onze trainingen (BHV-Herhaling) worden uitgevoerd volgens een vast, zorgvuldig samengesteld en met de klant besproken programma en daarbij behorende randvoorwaarden.

Het lesplan is modulair opgezet en biedt dus de mogelijkheid om te voldoen aan speciale wensen, bijvoorbeeld door een module te vervangen door een andere. Wij laten de individuele modules echter in tact.

 

 

Wij doen dit om de kwaliteit van onze uitvoeringen te kunnen garanderen, meten en verbeteren. Doordat inhoud en vorm vast liggen borgen we bovendien dat wat wij met onze klanten afspreken ook wordt uitgevoerd, onafhankelijk van de instructeur die wij inzetten. Het maakt ook dat de vervanging van een instructeur op het laatste moment minder risico’s met zich meebrengt. Wij herzien de modules jaarlijks. Vooral voor jaarlijks terugkerende onderdelen bieden wij zoveel mogelijk steeds nieuwe oefeningen aan. Door ook het lesprogramma steeds te herzien zorgen wij ervoor dat cursisten de herhalingstraining elk jaar weer als nieuw ervaren en ieder jaar weer voldoende worden uitgedaagd.

Er blijft ruimte voor de instructeur om in te spelen op specifieke vragen of omstandigheden, uiteraard met inachtneming van de leerdoelen en de (andere) programmaonderdelen. Sterker nog: wij vragen onze instructeurs om dat te doen, omdat dit bijdraagt aan het rendement en de tevredenheid van de cursisten.

Kunnen wij u helpen?

088 112 40 00

Vraag naar de afdeling 'Chubb Training en Consultancy'

Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruikersvoorwaarden | Algemene leveringsvoorwaarden | Leverings- en betalingsvoorwaarden | Sitemap | Nieuwsarchief | Disclaimer

Copyright © 2016 Chubb Training & Consultancy. Alle rechten voorbehouden. KvK: 33257455 | BTW: NL003605024B01 | Papendorpseweg 83, 3528 BJ Utrecht | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bhv-opleidingscentra.nl is onderdeel van Chubb Fire & Security B.V. 

Volg Chubb Fire & Security op Twitter!
Volg Chubb Fire & Security op Facebook!
Volg Chubb Fire & Security op Linkedin!
Volg Chubb Fire & Security op Youtube!